loader image

O nama

Kombinacijom znanja i iskustva vrhunskih stručnjaka, stvorena je kompanija Naš nameštaj, koja je generalni zastupnik i distributer luksuznog nameštaja. Nameštaj vrhunskog dizajna, odličnog kvaliteta i jedinstvenog stilskog izražaja pleni posebnim karakterom i novina je na našem tržištu. Najfiniji materijali, usklađene boje i autentični detalji svakom komadu daju pečat i izdvajaju ga od svih drugih elemenata dostupnih kod nas.

Naš nameštaj je kompanija koja je nastala spajanjem ideja i snaga dva regionalna lidera u svom poslu – Barwood i Galens Invest. Barwood predstavlja jednog od vodećih distributera nameštaja za ugostiteljstvo, koji je vremenom u svoj asortiman uvrstio i druge proizvode. Galens Invest je jedna od vodećih investiciono – građevinskih firmi na ovim prostorima, koja iza sebe ima više od 4.000 stambenih jedinica, iskusan tim i vrhunske rezultate širom regiona.

 

Prvi ekskluzivni showroom Našeg nameštaja otvoren je na Novom Beogradu, na adresi Tošin bunar 270D, a uskoro ovaj brend stiže i u Novi Sad. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno i predusretljivo osoblje, koje će Vam svojim savetima i iskustvom, ukoliko je potrebno, pomoći pri izboru. Mogućnost izbora je ogromna, na Vama je samo da odvojite vreme, dođete i uživate u dizajnu koji u potpunosti menja dosadašnju percepciju nameštaja.