O nama – Naš nameštaj
loader image
NAS-NAMESTAJ-LOGO

Naš nameštaj

Nameštaj koji ispunjava vaš život

O nama

Kombinacijom znanja i iskustva vrhunskih stručnjaka, stvorena je kompanija Naš nameštaj, koja je generalni zastupnik i distributer luksuznog nameštaja. Nameštaj vrhunskog dizajna, odličnog kvaliteta i jedinstvenog stilskog izražaja pleni posebnim karakterom i novina je na našem tržištu. Najfiniji materijali, usklađene boje i autentični detalji svakom komadu daju pečat i izdvajaju ga od svih drugih elemenata dostupnih kod nas.

Naš nameštaj je kompanija koja je nastala proširivanjem delatnosti Galens grupe, koja predstavlja izuzetno uspešnu korporaciju, koja je svoju oblast delovanja tokom dve decenije proširila na različite privredne sektore. Ova grupacija trenutno broji više od 1.500 zaposlenih, gradeći imidž kompanije koja se kontinuirano širi, napreduje i ulaže u svoje kapacitete. Iza sebe ima veliki broj uspešnih projekata u Srbiji i regionu, uključujući luksuzne stambeno- poslovne komplekse i prvoklasne hotele na najatraktivnijim turističkim destinacijama.

Prvi ekskluzivni showroom Našeg nameštaja otvoren je na Novom Beogradu, na adresi Tošin bunar 270D, dok se drugi ekskluzivni salon nalazi u Novom Sadu, na Bulevaru Evrope 2a (u sklopu stambeno – poslovnog kompleksa Avenija Garden Residence). U prijatnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno i predusretljivo osoblje, koje će Vam svojim savetima i iskustvom, ukoliko je potrebno, pomoći pri izboru. Mogućnost izbora je ogromna, na Vama je samo da odvojite vreme, dođete i uživate u dizajnu koji u potpunosti menja dosadašnju percepciju nameštaja.